Fliser

Flisemurer Randers og Østjylland m.v.

Trænger fugerne mellem fliserne på badeværelset til en udskiftning? Løber toilettet eller drypper vandhanen? Eller skal hele badeværelset have nye farver, nye installationer og ny indretning? Vælg en professionel flisemurer. Vi har mange års erfaring som flisemurer.

Carstens Murerforretning i Randers klarer alle opgaverne. Og vi klarer dem med sans for detaljerne, fokus på kvaliteten og til den helt rigtige pris.
Vi benytter udelukkende produkter fra velrenommerede producenter. På den måde får du en ekstra sikkerhed for, at vores arbejde holder i mange år.

Vil du vide mere om garantier og kvaliteter, så kontakt os på mail eller telefon. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave i dit hjem, giver vi det naturligvis gerne.​​ Carstens Murerforretning – har til huse i Randers, og vi servicerer som flisemurer i : Århus, Hadsten, Grenaa, Skanderborg, Randers, Djursland og Østjylland m.v.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag